Turklandet!!

Ojojojoj!! Snacka om fruktansvard varme har ı Turklandet!! Ca 40 grader pa dagarna sa poolen ar en standıg tıllflykt. I gar var det 32 grader kl 21.00 pğ kvallen. Svetten rann som nilens flod pğ mina ben...hahaha...men nu ar man brun ıgen!!! Nu skall vı ta oss hem!!! Sleep tıght!!

Myspys!!!

I kväll blir det första kvällen det faktiskt går att ha lite myspys i lägenheten med min älskling!! Äta lite god mat, kolla lite film och bara va!! Det förtjänar vi efter allt slit på semestern! Hahaha Jag känner allt er avundsjuka!!! ;)

Färg över allt!!!!!

E näst intill utsliten av trötthet...näää inte riktigt men har lite träningsvärk i mina ben i alla fall. De två sista dagarna har vart fulla av massa renovering. Spackling, slipning, målning och grovstädning. Ju mer man tittar närmare på saker ju mer inser man att man måste göra om...men fy vad dagarna går fort!!! Man hinner göra så fruktansvärt mkt också. Å det e ju tur. I morgon fortsätter äventyret med mer arbete. Lägntar redan faktiskt...tur att man e ung och kry så att man orkar och tur att vi har så många som hjälper oss! Tack allesammans! ;)

Renovering!!

I dag drar pöjkarna igång med vår lägenhet!! Dom är just nu där för att checka läget och se vad som behövs göras och inhandlas för att kunna fräscha till den...e så spännande. Sj har jag en natt kvar sen får jag äntligen åka och pussa lite på min pöjk!! :D Kommer bli mkt slit denna veckan men det ser jag fram emot. :D Äntligen rullar livet på utan minsta problem...känns ofattbart härligt!! Nu skall jag fixa till mig lite för att om ca 2,5 sticka till jobbet igen...har inte jättemkt lust men sånt e livet!! Jobba, jobba och jobba....och så lite härligheter där i mellan! ;) Pyss Pyss

RSS 2.0