Huvvet i 1000 bitar!

Trötthet trötthet och åter trötthet. Gick och la mig redan vid halv åtta i går kväll å somnade gott. Tills mannen väckte mig och det va dags att titta på sofiasänglar vid halv tio på datan. Sen somnade jag snällt igen. Men efter den dagen e jag inte förvånad. Aldrig vart med om någon kaosigare dag på en praktikplats i hela mitt liv. Så huvudvärken va ett faktum. Huvvet har sprängt i dag med men det har i alla fall vart lugnare. Något som dock ger mig styrka är tanken på kussens tvillingar som vi planerar på att träffa på söndag. Längtar riktigt mkt. Snart så e man hemma och denna bussfärd e snart slut. Skall bli underbart att komma hem. Funderar på att gå å lägga mig direkt när jag kommer hem. Over and out! ;)

Välkomna tvillingarna Eliasson!!!

I natt föddes mina underbart söta kusins tvillingar!!! Välkomna till världen Amanda och Liv!! Vad vi har längtat efter Er. Allt gick jätte bra för Johanna och hon klarade av smärtan!! Grattis Johanna och Dajje!!! I dag har vi vart och kollat på familjens nya hus. De flyttar i maj. Snacka om ett hus med själ. Gammalt med å-tomt, syren berså å mkt mer. Kommer bli så underbart när det e färdig renoverat!! Och jag hittade ett lönnrum bakom toan. Haha kände mig som vi fem barnen. Ett litet rum med ett litet fönster fanns visst bakom en liten lönn dörr. Hur fräckt som helst!!! Kommer bli fantastiska sommrar där å mysiga vintrar med den öppnaspisen i finrummet!!! Nice...nu ska jag fortsätta att njuta av denna fedagskvällen!! So long! ;)

Tre veckor...

Fantastiskt, nu är redan tre veckor av praktikens nio veckor avklarade. Nästa vecka byter jag dock ställe å d ska bli skönt å få se nått nytt. Alergier, astma och förkylningar e inte roligt i längden. Stack dock mitt första barn i dag. Vilken upplevelse. Hon var cool lugn, svårstucken med men vem klarade det på första försöket?! Jo, Alex!! En stor bedrift. Nu sitter jag på tåget påväg hem och hemma väntar plugg. Inte allt för roligt men snart är det sommar. Lr snart och snart...i mitt sinne är sommaren nära! ;) Till helgen dimper två nya bäbisar upp i mitt liv. Kussens tvillingtjejer kommer då bli uttvingade ut till verkligheten. Längtar så jag spricker!!! Vill bara pussa å nypa dom nu ju. Hahaha

Rasande på otrohetsreklam!!!

Hur arg kan jag bli egentligen?! I dag kokade mitt blod må jag säga...sitter på bussen hem från skolan och vad får jag se. Joooo, reklam för otrohet!! Trodde mina ögon skulle ploppa ut ur skallen på mig. Vad är det för värld vi lever i egentligen?! Hur kan man som koncept skapa en mötesplats på internet för människor som ÖNSKAR att finna någon att ha en affär med?! Helt SJUKT!! Gör mig så fruktansvärt upprörd...Vad kommer här näst?! Tillråga på allt så sitter jag å kollar på TV å vad kommer då?! Jo, samma reklam...saknar du passion i ditt äktenksap...ha en affär!!! Försår verkligen inte...jag hoppas verkligen att ALLA blir lika upprörda som jag. Vet ju dock att så inte är fallet...vilket gör mig bedrövad. Tänk vad den sidan kommer locka många äktenskap och förhållande till undergång, tänk vad många människor som kommer bli sårade på grund av den sidan. Snacka om att egga människor in i fördärv...Nääää, usch!!!! Den sidan går FET BORT för mig!!!

I bönen fader vår ber vi att vi inte skall inledas i frestelse...då ber vi att Gud inte skall leda oss in i just det. Min bön i kväll är att folk skall inse det sjuka i denna frestelse efter att aktivt bli inlockade i otrohet och att de skall få kraft att fatta rätt beslut och återvända till sina fruar/män utan att behöva be om förlåtelse!! 

Hoppas att inte den reklamen kommer igen...kan man inte anmäla sjuk reklam på nått sätt?! 


Tiden bara rinner i väg....

Tiden bara rinner i väg och man försöker hinna med i livets alla berg och dalar. Har praktik nu å va får man göra?! Typ ingenting...mjo, lite kanske...fick känna på lite gravidmagar och lyssna på en 28 veckors bäbis med hicka...ganska mysigt må jag säga! Får en sj å tänka på att man vill få känna den känslan snart...att ha ett växande litet liv i min mage...fatta underbar känsla och veta att man bär på en son lr dotter. Men men men...det lär väll dröjja, så jag får njuta av min älskade man i stället. Å det e ju inte för illa det heller...han kom hem med en fin orkide till mig för några dagar sedan...han ville fira att jag nu officiellt har skrivit på mina jobbpapper på akuten. NICE!!! Våren, sommaren och hösten e nu räddad!! Tur att man har en man som bryr sig om en! ;)

RSS 2.0