Himlen runt hörnet. Del 1.

Himlen runt hörnet är en novell som jag skrivit och som jag tänkt dela med mig av till er.
Jag kommer under ett x-antal veckor lägga ut del för del så att ni kan läsa och kommentera om ni vill. Första delen kommer här och det är helt enkelt upp till er om ni vill läsa fortsättningen eller inte. Så hör gärna av er! ;)

HIMLEN RUNT HÖRNET

 Berättelsen om ljuvliga Sara, förtjusande Saga och älskvärda Sanna.

Del 1.

Det var kallt. Vinden ven i trädtopparna och hon försökte desperat att inte visa för honom att hon vaknat till. Hennes tankar var dimmiga och för en sekund kom hon inte i håg hur hon hamnat på det fuktiga och dragiga trägolvet. Hon försökte minnas och sakta men säkert klarnade hennes sinne. Paniken började växa i hennes oroliga själ men hon var för vettskrämd för att yttra ett enda litet ljud. Hon började skaka okontrollerat, försökte uppmana sig själv till att sluta men det var för sent. Järnsängen knakade till och dess läte fick henne att kippa efter andan. Han hade hört hennes panikartade hyperventilering och bestämt sig för att ta vid där han för några timmar sedan slutade. Hon kände hans grova händer ta tag i hennes blåslagna allt för smala armar och var inte beredd på det allt för kraftiga ryck som följde. Hon kved och genast kände hon rädslan fånga henne i dennes allt för snäva snara och hon visste att hon gjort fel. Hon skulle gjort som han ville från första början men hur, hur skulle hon kunna sälja sin själ på det viset och för det priset? Varma tårar strilade ner för mannens fåriga, slitna och gamla ansikte. För en hundradels sekund blev han rädd för sig själv. Han hade ju lovat att inte göra henne illa igen, hur kunde han? Sen som en blixt från klar himmel kom han ihåg grunden till hans vredesutbrott.
Hon hade vägrat.

Fortsättning följer...eller?! ;)


En följetång!!

En idé har sedan länge gnagt i mig och från och med i natt kommer den faktiskt att börja ta form. Under ett x antal veckor framöver kommer jag lägga ut en berättelse i olika delar skriven av moi, som en följetång. Delarna kommer poppa upp lite då och då och jag hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som min man. Testade början av berättelsen på honom och enligt honom ville han höra mer så vi får se vad ni tycker. Första delen kommer läggas ut senare i kväll. Lördagen den 15e Jan. Det kommer vara upp till er om ni vill att jag lägger upp fortsättningen eller inte ! ;)

Sweet dreams!


Ojojojojojoj!!!

Ojojoj...nu va d längesedan jag skrev...inte bra!! Men har man en Iphone då blir det sällan att man loggar in på the computaaaa. Men får la skärpa mig på den fronten. E i allla fall fortfarande lyckligt gift med världens bästa man så det e ju underbart.

I dag slutade höstterminen och på måndag så börjar vårterminen...hehehe...så dessa dagar e man RIKTIGT ledig, finns inget plugg man kan plugga på...å hur härligt e inte det då?!

Julen å nyår ha vart helt underbart...vi fick så mkt julklappar av våra familjer å den störtsa står fortfarande ute i hallen...oinkopplad. En diskmaskin fick vi av mina föräldrar. Nu skall vi bara försöka tvinga in den i ett allt för litet hål i köket. Hahaha det kommer bli en upplevelse. Barre kommer hjälpa oss med inpluggningen...snacka om att han e en ängel! Nä...nu skall jag fortsätta med mitt viktiga tv-tittande. Måste ju passa på å va ledig när man väl e det...Pye Pye!!

RSS 2.0