Nu händer det grejjer!!

Tänk vad livet förändras på bara en så kort tid. I morgon får vi nycklarna till vå fina lägenhet...lr nja...så värst fin e den väl inte nu men lovar att efter veckan som kommer så e den mkt finare i alla fall. Det e Jensas sista semester vecka nästa vecka och som tur e får vi hjälp av 4 andra starka armar...den kommer bli heeeel mysig. Längtar så tills att man får dra igång med allt. Har börjat kolla runt lite på vad man behöver packa också. Som tur e så e alla mina saker från min gamla lägenhet fortfarande nerpackade så jag behöver inte packa om de sakerna. Men sen så har vi ju alla KLÄDER!! Huannamejja...snacka om att det kommer ta tid att tvätta upp allt...för på nått sätt vill jag att allt ska va nytvättat tills den stora inflytten...den kommer i och för sig inte gå av stapeln än på ett tag men veckorna fram tills dess e ju verkligen fullproppade.

Näää...nu längtar jag så mkt efter min pöjk! Det gör nästan lite ont i hela kroppen när han inte är mig nära. Snacka om att människor man lär känna gör stort intryck på en. Vilken tur att man då hittat nån speciell som förändrat hela ens liv...och bara till det bättre! ;)

Nu skall här jobbas om några timmar och jag försöker intala mig själv om att natten kommer bli lugn...så att jag kan måla lite mera stenare...ojojojoj...fy va lame d lät. Hahaha Men jag målar lite bordsdekorationer till bröllopet. Svarta stenar, guldfärg och en pänsel kan göra små underverk faktiskt! ;) See y´all!!

Fullproppad vecka!!!

Sååååååå fort denna veckan har gått...fattar inte att jag sitter här på jobbet igen och skall börja jobba om nån timme. Veckan har vart heeeelt underbar! Tror typ att vi åkt ca 160 mil med bil nere i västra Sverige. Jens är här med godkänd av släkten! ;) Vi har vart hemma hos pappas kusiner, mina kusiner, farmor, farfar och Farbröder. Så man va bra trött när man kom hem. Zacke spelade fotboll i Gothiacup med så man har hunnit se på två matcher också! I lördags hann vi med Skarasommarland också...ojojoj! Tiden går fort när man har roligt!

Nästa vecka får vi vår nyckel till lägenheten...känns så fantastiskt! Det e ju en hel del som måste göras på den men allt känns super bra! I dag är det prick 70 dagar tills jag blir fru Eliasson och planeringen är i full gång. Köpte dukar, servetter och annat småpyssel till bordsdekorationerna nu i veckan. Så nu e d avklarat! ;)

Jag hoppas att denna veckan går snabbt eftersom att min älskade fining är uppe i norrland på deras sommarställe och kommer inte hem förens nästa lördag. Han åkte i morse men jag saknar honom redan! Nääää nu skall jag fixa mig lite tills jag börjar jobba! ;) Sleep tight sen när jag jobbar! ;)

Semester

Semester, Semester och åter Semester. Dessa sista dagar har vart allt annat än avslappnande...haha...har tillbringat 100 mil i bil och åkt runt till massa olika gamla släktingar. Här nere i västragötaland finns verkligen underbara människor. I kväll blir det fika med goa vänner! Nu skall vi käka lite så jag måste dra! Ses! ;)

Kontraktet är härmed på skrivet!!! :D

Äntligen är vår lägenhet bara våran!! Hahaha I går skrevs kontraktet på för värmdöbostäder och vi är så nöjda med vår 2:a som vi får tillgång till den 1 Augusti. Visst måste den renoveras upp ganska så gott men det skall bli så roligt att få sätta våran egen prägel på den. Den e gammal men underbart mysig...vi har till och med en walk-in-closet! Härligt Härligt!! Hahaha 54 kvadrat skall fixas och ordnas till så det lär ju ta ett litet tag. Men som tur e har vi ju hela våra liv på oss att tillsammans ordna allt så det kommer vi lyckas med galant!! Hahaha Men snacka om att hjärnan e full av MASSA tankar!! Nu när det också bara e 82 dagar kvar tills vi gifter oss...nedräkningen har börjat!! Snacka om att jag e lycklig!! För vem skulle inte vara det med min snygga pojkvän vid sin sida som blivande man?! :D Sweet dreams and hold on tight!!

ÄNTLIGEN ska vi skriva kontrakt på en lägenhet!!

Fatta va undrbart...på måndag smäller det, då skall det skrivas kontrakt. En 2:a på 54 kvadrat på värmdö hyrs från och med den 1 Sep av Herr och Fru Eliasson!! Känns så stort, häftigt och lugnande. Äntligen har vi någonstans att bo. Känns som att ett STORT berg lyfts av från våra axlar för ojojojoj vad vi har letat efter nån stans att bo. Och vet ni vad?! Den har balkong!!! Hahaha ett stoooort plus. Det e lite svårt att ta in måste jag erkänna...men även om det känns ofattbart så är det sant!! :D Nu har ju därför våra hjärnor satt i gång att planera alla nyinköp som måste göras...pengar kommer att rulla men det är det värt!! Nääää nu ska jag ut och bada i poolen tror jag! Jag e så lycklig!!! :D  

Anfallna av Strutsar!! :D

Snacka om en underbar helg!! Kolmården, underbart väder, härlig stor stuga och två nätter me älsklingen och goa vänner. Kan absolut inte klaga på någoting alls...sen blev vi anfallna av strutsar på kolmårdens safari! Snacka om att vi alla blev lite extra svettiga...hahaha...de stora strutsarna blockerade vår väg och började ganska så snabbat attackera vår bil med sina näbbar. Det var verkligen en upplevelse...hahaha. Senare samma dag våldgästade vi vår lilla strand som vi hade några minuters gång fån stugan. Den långa bryggan hoppades inte bara i från utan utgjorde plattformen för lite fiske också...grabbarna var lyckliga! Men...nu är man tillbaka till verkligheten...denna veckan skall 5 nätter avklaras. 2 nätter gjorda 3 kvar. Man får bara focusera på PENGARNA!!! Nu skall jag ut i solen! ;)




RSS 2.0