Tidig uppgång - tidig sänggång!

Wooooohoooo! Äntligen är Läkemedelstentan avklarad i dag. Känns underbart...nu är man ledig Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag...WONDERFUL!!! Firande av sista April sker me kärleken min, Liza, Lövet och lilla Tyra. Vi ska försöka skrapa ihop en trerätters middag...undra hur det går?! Hahaha Ska bli riktigt mysigt!! Nuuuu är jag trött!! Gick upp 04.45 i morse för att ta mig med buss, 05.45, till slussen i Stockholm och vidare med tunnelbana till T-centralen för att ta tåget 06.41 in till Uppsala. 07.32 togs bussen sen från Uppsalastation till Tentasalen där jag skrev så pennan rök...nästan i alla fall. ;) Men pendlandet går faktiskt riktigt bra, satt å räkna hela vägen på tåget i morse...bara man vill så går det!! Näää...nu ska jag glo på burken en liten stund, sen blir det nog ganska så tidig sänggång! Längtar redan!! :D 

24 gradiga hälsningar!!

Hela morgonen har jag försökt intala mig själv att jag måste samla mina tankar! Men hur lätt är det att fokusera på något tråkigt om man har massa roliga saker man egentligen vill tänka på?! Hahaha Kan lova att det är stor konkurans i min hjärna just nu...mellan vilka tankar som skall få dominera hela verksamheten där uppe och mellan vilka tankar som sagta men säkert få ge efter för större tryck. Känner ni igen er lr? Visst kan det inte bara vara min hjärna som går på helvarv en dag som denna?! ;) Hahaha Näää...nu får jag ta å fängsla in mina tankar på läkemedelsräkning i den stora fängelsecellen i min hjärna och tvinga fram lite resultat...annars kan jag lika gärna gå å lägga mig på en filt i solen! Å va härligt d lät...nä skärp dig nu!! Nu tar vi nya tag!! 24 gradiga hälsningar från verandan på värmdö! ;) 

Plugg på solig verandra!

Sitter här i solen, på Jensas veranda på värmdö och försöker plugga...Hur går det tror ni?! Hahaha...Hjärnan vägrar registrera någon information över huvudtaget. Men men...det är väl bara att fortsätta plåga sig till att man fattar va det e man läser :) Tentan är på Onsdag så morgondagen kommer väl se ungefär likadan ut som denna. Helgen har dock vart underbar. Spenderade lördag och söndag morgonen me kära kussen och hennes man. Ojojoj...va roligt man kan ha med spelet Rappakalja och massa sköna människor. :) Efter söndagsmötet tog jag mig hem till min going på värmdö. Det tog inte lång tid tills vi tog oss in till Stockholm och gick på bio. Shutter Island blev det...snacka om förvirrande film asså...vi båda såg på varann med stor förvirring när väl filmen var slut. Hahahaha Men usch va bra den va!!! Kvällen fortsatte med hemgång och upphandling av Pizza påvägen hem. Den åts upp till filmen Da vinci koden senare på kvällen. En sak måste man ju dock erkänna nu när man sitter här...det är otroligt härligt i solen med Ebba vid min sida! :) Måste nog ändå vara upp emot 20 grader när solen tittar fram tilket den gör ofta nu när inte ett enda moln syns på himlen! Men nu måste jag fortsätta med min läkemedelsräkning...Take care! ;)

En ängel!!

Håller på att bli galen!!! Tänk va mkt saker man måste tänka på när man väl sätter igång och planerar ett bröllop. Konstant poppar det upp nya ideer, drömmar, tankar och visioner. Vissa tankar är självfallet helt orealitiska...men många drömmar inser man ganska så snabbt att man kan uppfylla. Vissa saker kostar multum och andra inte. Jag och Linnea va inne i olika affärer i dag för att kolla på olika papper mm till inbjudningskorten. Oj, va mkt det finns att välja mellan. Man har en idée själv, en grundtanke, men sen när man väl satte fötterna innanför butikens dörrar slog andra upplägg ganska så snabbt ut ens egna! Hahaha Önskar verkligen att jag vore en pysslar människa! ;) Tur att man då har vänner, som Liza, som vill ställa upp och hjälpa oss med tillverkningen av alla korten. Känns tryggt att ha en sån brud vid ens sida när bröllopsvindarna sen börjar blåsa på riktigt!! ;) Ett stort GRATTIS önskar jag er, till er lilla underbara nyfödda dotter Tyra!! ;) Små nyfödda juveler längtar man verkligen efter själv!! Tänk att få vara mamma och älska sina barn och sin man livet ut...en dröm som sakta men säkert håller på att uppfyllas. Känns härligt, men konstigt på ett sätt. Tänk...för ett år sedan trodde jag inte att jag skulle sitta så här och planera att gifta mig med den man jag älskar mer än livet självt! Men så e d...sug på den ni alla som är singlar!!! Hahahaha Nä...nu ska jag inte va den som e den, er prins kommer säkert också snart skall ni se. Ett råd till er alla är dock att FORTSÄTTA LETA!!! ;) Människor hävdar hela tiden att: när man väl slutat leta och minst anar det...då dyker han upp!! Skitsnack säger jag...det är bara att erkänna. Letandet sker alltid om man är tjej och singel. Konstant så poppade tanken upp...oavsett vem killen va man träffade...tänk om han är den rätte för mig? Det kunde till och med va en snygging man såg för första gången på ICA. Så inse girls...vi letar alltid!! ;) När man väl sen träffat honom vet man ganska så snabbt om han är "giftas" material eller inte. Hahahahaha Det känns i hela hjärtat!! Trust me...I KNOW!!! Innan jag kännt det jag nu känner var jag ganska så rädd dock...tanken på hur man skulle veta om han va den rätta lr inte tänktes ganska så frenetiskt. Men om jag säger så här...Jag lämnade allt i Guds händer...och se...han gav mig en ängel!! All kärlek!!



Sommar drömmar!!

VojVojVoj!! Huvvet e fullt av för mkt siffror, läkemedel, olika enheter och en massa dravvel!! Hjärnan känns både mör och kokt efter en hel dag fylld av läkemedelsräkning. Men borde jag klaga?! Näää...förra kursen va en so called Bird course...man flög ganska så lätt igenom den. 5 veckor med typ 5 föreläsningar och sen endast individuellt arbete kan man säga...och ja va ju utomlands under 1/5 del av kursen...känns dock som om jag skulle behöva semester snart igen!! Får nog ta å fixa nått tror jag...hahaha...nått som e ytterligare liiiiiiite tröttsamt är att backen är VIT igen. Varför kan inte snön bara ta å ge sig?! Tycker att dessa små snöflingor har fått nog med uppmärksamhet detta året!!! Nu vill jag ha SOMMAR, VÄRME och SOL!! Tycker faktiskt att svenska folket för en gång skull förtjänar något...just härligt sköna sommar dagar. Fåglarnas kvittrande som förgyller svala ljusa sommar kvällar!! Mmmmm...picknick i parken, sol och bad, grillning, känna gräset under fötterna, myggor...näää...inte myggor men nyckelpigor, Hallon och jordgubbar,blommor....Tältning me vänner, musik flödandes ur medtagna högtalare...vattenkrig...härliga middagar på verandan i solen, mysiga varma promenader i kvällsolen med den man älskar, ligga och dosa i hängmattan,



sand i håret, saltvatten i ögonen, spela fotboll och kubb på gräsmattan...ojojoj nu längtar man!! OJ Jag höll ju på att glömma det viktigaste....att låta solens strålar bränna ens vita vinterskinn, så att man blir brun...det om nått längtar jag efter!!! :) Nu längtar jag också efter Jens den lilla vässlan...och min säng! :) All kärlek!!


IM BACK IN TOWN!!

Kära hjärtanes då va tiden går fort!!! Kom hem från underbara Spanien för en vecka sen i dag...men jag har bara inte orkat gå in och skrivit här. Har funnits liiiiiiiite annat jag prioriterat...hahaha...och just i kväll skall jag än en gång bortprioritera tryckandet på alla dessa tangenter. ;) Jag skall sooova! Något jag längtat efter hela dan faktiskt...men tror att det kan bli lite svårt då jag i solariet i dag brände mina arma baklår!! Hahaha Snacka om att det sviiiider! Men stark kvinna som jag är så kommer jag aldrig erkänna detta igen, att det just nu känns som att jag ensam suttit och lekt i ett grustag utan byxor kommer ni aldrig få reda på!!! ;) Hahahaha Hua...lyckan kommer i morgon när det väl slutat dunka på mina iiiiilröda bakben! ;) Om jag ska erkänna så är jag en större beundrare av vår egen sol!!!



Sleep tight...i will trie...i promise! ;)


Prinsessan på sjärten drar i väg i morgon!!!

Wooohooooo!!! I morgon kl 15.00 lyfter planet till soliga och härliga Alicante. Hoppas att vädret kommer vara fulländat. Längtar så till att få känna solens strålar värma upp min frusna kropp...få känna sanden mellan tårna och känna saltvattnet i håret. UNDERBART!! Resan kunde inte komma mer passande...LÄNGTAR!! Resväskan är till hälften packad och ni som känner mig vet att allt jag gör sker i sista sekund... men att jag ändå får allt gjort i tid är ett faktum. Mästarens mästare på att förhala grejjer...det e jag det! Hahahaha Men vad gör det om 100 år lr va säger du Baby?! ;) Huvudsaken är ju att man håller vad man lovar och gör det man säger att man skall göra...att det sker lite senare än vad andra förväntar sig tyder ju bara på att andra ställer liiiite för höga krav på en...och kanske på att man har mkt andra saker att göra?! Lr är man lat kanske?! ;) Hahaha...Inte vet jag. En sak som jag dock vet är att jag nu snart skall bädda ner mig i min otroligt mjuka säng. Vet ni varför den e så mjuk? Jo...jag ligger på två tjocka madrasser och minst tre tunnare bäddmadrasser!! Prinsessan på sjärten kallar dom mig här hemma!!! Hahahaha...men oj vad jag sover gott...Och till alla er jag lämnar hemma: Jag kommer tänka på er...lite i alla fall!! ;) Natti Natti på er sötnosar!! ;)


Min Fina Fina Lillasyster!!!

Tagna av mig en sommar kväll förra året!!






Från stund till stund...

Tänk vad livet kan kännas annorlunda från stund till stund. Att små saker som påverkar oss så mycket kan sägas och komma från vår mun. Ett uppmuntrande ord kan lyfta och bära ens hjärta ytterligare ett tag men en negativ fras kan trasa sönder en hel dag. En vän berättade en gång för mej hur hon tänkt och funderat över en grej. Hon nämnde att handlingar ger ringar på vattnets yta och att ord vi får höra antingen kan få oss att skratta eller ryta. Att den väg vi på vandra faktiskt inkluderar och samverkar med andra. Hon sa så här " Lyssna på mig och lär. Den dagen vi lämnar livet...vill du vara orsak till det bagaget andra bär och att det är tyngre och sönder rivet? Orden slog till med kraft i mitt hjärta och jag kände medömkan med andra...ja faktiskt smärta. Tänk att lilla jag med mina läppar kan välja att bygga upp eller i hjulet sätta käppar. Från mitt innersta lovar jag att försöka tala gott om dig varje dag, men om jag ej skulle lyckas hoppas jag att ditt hjärta i alla fall skall smyckas av orden jag skall säga nu...vännen min...mitt allt det är du!!

Dessa ord skrevs av mig i kväll och jag tillägnar detta till mina vänner som
allt för sällan får höra hur mycket ni betyder för mig!!


Glad Midsommar allihopa!! ;)

Hoppas ni har haft, har och kommer få en härlig påsk mina vänner!!! Snart skall Påsklunchen avnjutas med gäster runt bordet. Härligt, härligt och åter härligt!! Vädret e ju helt fantastiskt också...kan inte bli mkt bättre. Lr jo...på Tisdag drar vi och solen och värmen riktigt ropar på mig...Underbart!! ;) 

Lokal till bröllopet kollades på i förrgår...den va mkt finare än jag faktiskt tänkt mig...så nu hoppas vi bara på att den preliminärbokning som gjorts av några andra samma datum skall komma att försvinna och att de skall ge dagen till oss! Så vi hoppas hoppas hoppas :D 

Ät nu mkt godis allihopa...jag har hört att det skall va bra för kroppsbyggnaden!!! ;) 



Det skall jag göra i alla fall!!! ;)


RSS 2.0