En Midsommarnatts dröm!

Vikket underbart väder det var i går. Mitt i prick för att Midsommarafton skulle kunna bli så lyckad som möjligt och visst blev den det. Uno, Kubb, härligt väder, god mat och gott sällskap är receptet för en härlig dag, kväll och natt! :D Kom i säng runt 05.00 i morse med ett stort leende på läpparna. Drömde gjorde jag faktiskt också...om älsklingen faktiskt så det måste ju va ett gott tecken inför dagen då vi båda säger JA till varandra. Om jag inte e helt ute och cyklar e det endast 97 dagar kvar till The Big Day! :) Sov lääääänge gjorde jag med för att den kommande natten skall åtnjutas på jobbet. Lite tråkigt men man måste ju helt enkelt tänka på pengarna! Nä nu skall jag ut och ta en promenix innan jag skall börja ta mig med buss, t-bana, tåg och ytterligare en buss till jobbet! ;)

Åhhhhhhhh!!!!!!

Varför ska det vara så FRUKTANSVÄRT svårt att få tag på en lägenhet?! Asså jag blir lite heltokig faktiskt!!!! Ytterligare en kö på en lgh som vi ligger 2a i. Visst det e ju en jätte bra placering säger ni...men en sak bör vetas. I alla andra köer vi stått i har 1:an fått lägenheten...och självklart så blir det väl så nu me!! Åhhhhhhhh!! Nääääääää!!! Vi låg 1:a i går men inte i dag...nääääää nääääää inte vi inte!!!! Men man får la hålla tummarna...vi alla bör nog knipa ganska så hårt i våra stackars tummar för annars e detta ett dött lopp redan från start! :S

15 år!!!

Nu är nästan all städning inför morgondagens firande av lillbrorsan som fyller 15. Fatta vad tiden går snabbt...va inte längesedan han satt så liten och mysig i mitt knä och raggade på alla mina tjejkompisar. Hahahaha Tur att han inte förändrats allt för mkt utan fortfarande kan gosa och va mysig. Det e inte alla 15 åringar som kan det inte! E så lycklig över min familj! :) Nu skall jag städa vidare för om någon timme kommer älsklingen! ;) 

Poolen är härmed rengjord!

Nu är man hemma igen...och visst blir man satt i arbete direkt...så nu e poolen tömnd, rengjord och påväg att fyllas igen. Om ca 26 000 L vatten kan man bada igen! Unnnderbart! Inte för att jag bada allt för mkt i den förra året..hmmm...kan inte komma på en enda gång just nu faktiskt. Men det e tryggt att ha den där i alla fall. Så att man vet att man faktiskt kan bada i den om man verkligen skulle vilja. Hahaha Nu har jag precis kommit in. Sitter framför TV:n nuoch funderar lätt på vad jag skall fylla kvällen med. Får se vad som händer!! :)   

Solen leker kurragömma!

Hade verkligen velat sitta ute och glassa mig i solen...men solen vägrar att behaga mig med sina strålar tillräckligt länge för att jag skall orka sitta ute en längre tid! Vinden fångar trädens alla grenar i ett hårt grepp och blåsten leker med mitt långa hår. Det är precis som att vinden utmanar mig och viskar till mig genom suset. " Alex...orkar du sitta här länge nog tills jag än en gång tillåter solen att visa sig en liten liten liten stund?!" Nää...svarar jag tyst för mig själv. När jag då reser mig retas naturen ytterligare med mig och solen kommer fram för att säga Hej då till mig. Nu sitter jag inne men planerar nog att gå ut för att se om jag kan locka fram solen lite till! ;)       

Lim överalllt!!

Gjorde ett riktigt fumligt försök med att göra det allra första injudningskortet alldeles nyss. Ni som känner mig vet att jag INTE är pysslig av mig och i kväll har jag även tagit död på mina egna drömmar om en plats på the scrapbook wall of fame. Hahaha Det e verkligen lim överallt men jag fattar ju att om man bara får det snyggt så blir det ju snyggt! Hahahaha Det e just det som e problemet. Tur att jag i morgon får hjälp av en riktigt duktig konstnär...Liza...vi får se om vi får ihop några kort...det kan bli kenpigt me tanke på att jag måste göra många själv. Hahaha men man måste ju försöka! :) Men...nu skall jag dock sova och ladda inför morgondagen. Måste komma upp i tid i morgon då ja ska till huvudstaden...Sleep tight!;)

Oliver och Lakrispulver i massor!!

Fy sjuttsingen va jobbigt....kuggade på terminens sista Tenta me 2 poäng...inte inte inte roligt!! Men men men...kommer ha omtenta i Augusti så får väl köra extra hårt då...men NU är jag ledig i alla fall. Ska försöka koppla bort allt plugg och focusera på allt mysigt jag ska göras i sommar. Fick dock godkänt på Farmakologin, den trodde jag att jag skulle kugga på så lite lättad e jag allt! Men fyyyy va det svider i själen...men nu skall jag åter igen intala mig själv att glömma det!!!!! Nu skall jag sova! Undrar dock hur min mage kommer må i morgon. Har just nu ätit en inte allt för bra kombination av tilltugg. Oliver och en heeeeeel del lakris pulver. Jag, Carro å Rita va i en grosisthandel där allt och då menar jag allt kunde finnas...och funnet utav av oss blev just billigt tvättmedel, sköljmedel och GODIS. 160 rör me lakrispulver för 40 spänn och vet du Rita...det e nu endast 110 kvar!!! Hahaha ;) Men nu skall jag i alla fall sova...får se hur många rör det finns kvar i min plastburk när jag kommer hem till Fam. Ahonen nästa gång! ;D

Blåbärspaj!!!

Så underbart det e att vara alldeles kanon ledig! Inte en plan i närmaste sikte för dagen. Fantastiskt att inte behöva tänka på plugg och jobb än så länge...jobba kommer jag ju dock göra men inte än på någon vecka! Så just nu har en blåbärspaj blivit bakad av mig och blivande svärmodern :) Den ser jag fram emot att sätta tänderna i. Det enda som faktiskt skulle kunna göra saken bättre va om solen ville lysa lite starkare än vad den gör i dag...lr aaa...hade vart glad om den ens ville visa lite av sitt gula tryne. Hoppas dock att det blir varmare på midsommar...för då vill man ju njuta extra mkt! :) Näää...nu plingade klockan och det luktar blåbärspaj i hela huset...så jag måste dra! :) See ya!

Jagar bort flagnande vit färg!

Så fantastiskt mysigt det är att bara vara hemma och slappa me hela familjen. Solen har utnyttjats maximalt i dag. Solstolarna likaså...i alla fall av oss barn. Föräldrarna har som vanligt slitit i trädgården och jag kom väldigt lindrigt undan då jag fick kratta upp lite flagnad färg från gräsmattan. Pappa har flitigt använt högtryckstvätten i dag för att jaga bort vår flagnande vita färg på våra räcken. Snart blir det en målardag...ska nog försöka vara borta då! Hahahaha Nu skall vi grilla lite å mysa ännu mer. Hoppas bara myggen håller sig undan! ;)  

RSS 2.0