Försöker samla tankarna!!

Fyyy asså, det e änna lite svårt att koncentrera sig till pluggning samtidigt som tankarna far och flyger runt i huvudet hela tiden...inget vill stämma i mina tankar men det e kanske inte så konstigt.

Kom att tänka på att denna hösten har vart ganska så händelserik...ett bröllop, ett dop och en begravning. Allt tycks komma samtidigt nästan!

Tack Farfar!

Så...nu e man hemma igen...efter att ha spenderat Fredag kväll och Lördag på Visingsö. Visst e d vackert där och hade det vart under andra omständigheter hade jag njutit till 1000. Men nu åkte vi alla dit med Farfar men ingen återvände med honom...Begravningen va underbart vacker. Absolut inte någon strikt tillställning utan en högst personlig sådan. Vi firade Farfars liv samtidigt som vi sörjde hans bortgång. Näää...begravningar e inget ja rekomenderar...men nu är det i alla fall över och inte kune vi tro att hans död kunde blåsa liv i så många förlorade släktkontakter...så det måste jag tacka dig för Farfar, det va i alla fall roligt med helgen. Nu ska mannen och jag njuta utav våra sista timmar tillsammans innan nästa vecka drar i gång! ;)

Lördag!

Då va ytterligare en lördag till ända. Vad har man gjort i dag då? Varit å snackat me min nya chef...vart på nacka forum me Totte och Jensa...köpt lite pysselgrejjer å fixat i ordning på väggen i vårt sovrum. Nu står våra namn längst uppe på väggen i guld, mysigt å förverkliga sina ideer och se dom ta form...nu sitter jag och kollar på sagan om ringen, snacka om att det e bra filmer...man blir ju helt tagen! ;)

Mamma, pappa och brorsa kväll!

Wooohooo vikken kväll! Mamma, pappa och brorsan har vart hemma och hälsat på vår lilla familj...asså mej å Jensa. Hur mysigt va inte d då? Mamma hade me sig fina julstjärnor så nu har vi julpyntat lite...men dock bara lite. Mannen min tycker inte d e jul än å d kan jag väl hålla med om. Hahaha

På månda börjar 6 veckors praktik på HIA=hjärtintensiven på Ackis. D ser jag fram emot, dock ej att börja 6:45 på morgonen och behöva dra från värmdö 4.40...haha. Men va gör man inte för att inte lämna mannen hemma ensam på nätterna?! ;) Som tur e får jag slagga hemma hos mamma och pappa vissa nätter då det behövs som mest men försöker undvika det då mannen e rädd för att sova ensam! Hahaha ;) Näää, då...men som nygifta e d ju inte JÄTTE roligt att behöva va borta från varann så mkt, men men men...livet e inte alltid rättvist och som tur e så har vi hela livet på oss att va me varann! ;) Nu blir det lite filmtajm! :D  

Vila i frid bästa Farfar!

Saknaden är stor efter dig må du veta Farfar! Vem utav oss visste att du efter bara 4 månader med diagnosen cancer, i förrgår morse skulle lämna oss?! Tack för allt du gjort för oss och jag längar efter dig. Det var väldigt skönt att få ta farväl av dig förra veckan och än en gång få höra att du älskar mig...att få pränta in ditt ansikte i minnet...för dig vill jag inte glömma. Jag vet att du är i himlen och att vi en dag får träffas igen...men jag vill ju träffa dig nu!!! Känna dina armar runt mig när du kramar mig och få hålla dig i handen igen, som jag gjorde när jag va liten. Vila i frid bästa farfar! Även fast du inte är med oss längre så älskar jag dig och kommer alltid att göra...tack för att du älskade mig!

TVILLINGAR!!!

Så nu va man själva igen...lr nä just det ja Pierre å Totte har för tillfället okuperat vårt vardagsrum och snott min man!! Hahaha nä...killarna spelar NHL10 och jag sitter här! ;) För några timmar sedan lämnade Johanna och Daniel oss. De har sovit över här och jag har för första gången känt på en gravid mage, lr nja inte riktigt men det e första gången jag känner på en tvilling mage. Fatta va mysigt, kussen ska ha TVILLINGAR! Dubbelt me kärlek att ge, fy va härligt! ;) Nu ska jag kolla lite film på datan tänkte jag...sen blir det sova för mig! E trött som en gnu! ;)

Nu har man kysst flera...

....HLR-dockor! Mums, smakade absolut skit. Nu e jag ruskigt trött, sitter dock och kollar på tröööök hockey match där AIK manglar Djurgården. Snart ska vi hem å sova. Längtar till bädden min! ;)

Myspys helg!

En mysig helg ligger bakom oss! Syrran är fortfarande här, hon kom i fredags och har förgyllt mina dagar med hennes undebara skratt och värme. Vill INTE att det ska va måndag, längtar redan tills nästa helg då min gravida kusse och hennes man kommer å sover över hos oss...myspys!

Jag e så trött, visst har jag vart inne i uppsala i dag men bara några timmar...å jag sov ända till 10 i dag. Så jag fattar inte riktigt varför?! Haha men men...sånt e livet, snart ska mannen i väg på bandy å jag saknar honom redan! ;)

RSS 2.0